Der var mange, der blev meget glade, da de hørte, at Nicklas Bendtner skulle til at tørne ud for FC København. Han har dog siden da ikke været på kontrakt i nogen klub, men han har dog ikke meldt sit karrierestop endnu.

LÆS OGSÅ: Kane står på ønskelisten hos City og United: Så meget kræver Spurs for ham

Han var også på vej til Kina i begyndelsen af sidste år, hvilket var inden, at coronavirussen kom til, men det lader nu til, at karrierestoppet er en realitet. Det er i hvert fald kommet et skridt nærmere.

Det fortæller Bendtner selv i sit eget tv-program, hvor man følger ham og kæresten, Philline. Den 33-årige angriber fortæller i det kommende afsnit, at han vinkler lidt farvel til fodbolden, da han kommer til at starte på træneruddannelsen.

Det skriver B.T.

“Frem mod næste år bliver det spændende. Philine og jeg skal finde ud af, hvor vi lige lander henne sammen her. Jeg skal også starte på træneruddannelsen, og ved at jeg starter på træneruddannelsen, vinker jeg også lidt farvel til fodbolden,” siger Bendtner i programmet ifølge B.T. og tilføjer:

“Så det bliver et meget spændende 2021 for at vide, hvor livet bærer en hen, og hvilke udfordringer man kommer ud for.”

LÆS OGSÅ: Præsidentkandidat: Sådan beholder vi Messi i klubben

Bendtner er dog begyndt på træneruddannelsen mellem optagelserne, og han har ligeså fortalt, at det har været meget spændende at være kommet i gang med uddannelsen.