Nicklas Bendtner siger nu, at han vil have et møde med træneren i Rosenborg, så han kan få en forklaring på, hvorfor han er ikke på holdet. 

31-årige Nicklas Bendtner er ikke længere end del af startopstillingen i norske Rosenborg. Efter en måned med fodlænke og genoptræning, har han haft vanskeligt ved at spille sig på holdet i Trondheim. Den danske angriber var på bænken i hele kampen, da Rosenborg mødte Sarpsborg i søndags. Det forstår Bendtner ikke, hvorfor er tilfældet. 

”Jeg forstår ikke noget af vragningen. Jeg er i god form og arbejder hårdt. Men jeg har ikke snakket med træneren, så jeg kender ikke årsagen til, at jeg ikke spiller,” som han siger til den norske Adresseavisen. 

Som BT skriver, så har både Nicklas Bendtner og hans personlige træner for nylig været ude at tale i store vendinger om angriberens form. Men Bendtner har ikke været i stand til at overbevise Rosenborgs nye træner Eirik Horneland om, at danskeren er værd at satse på. 

”Jeg vil tro, at der er en forklaring på, hvorfor jeg ikke spiller. Han har fortalt meget til jer i medierne, men til mig har han ikke sagt noget. Derfor er jeg uforstående over for det her, og jeg er ikke tilfreds med situationen.” 

Rosenborg har i det hele taget fået en skidt start på den nye sæson og ligger næstsidst efter seks kampe. Nicklas Bendtner siger til Adresseavisen, at han brænder for at komme på banen og hjælpe holdet. 

”For mig handler det om at fortsætte med at levere til træning og fortsætte med at hjælpe mine holdkammerater. Jeg er stadig meget motiveret for at spille for Rosenborg og hjælpe holdet på alle mulige måder. Det er det eneste, der betyder noget for mig, så længe jeg er her. Jeg håber at kunne gøre det med mere spilletid, og i en anden rolle end jeg har nu. For den er uholdbar.”