Rafael Benitez, den kommende træner i Everton, er blevet mødt af stor kritik fra klubbens fans, som har været vældigt utilfredse med ansættelsen af Benitez, der har en fortid i Liverpool.

LÆS OGSÅ: United-spiller om spillefattig debutsæson: “Jeg har leveret, når jeg fik muligheden”

Manageren selv tager dog såmænd ikke kritikken særlig tungt, hvortil han fortæller, at han kun er blevet mødt af opløftende kommentarer i Liverpool efter ansættelsen i Everton.

Dette fortæller han, da han onsdag holdt sin første pressekonference. Her blev han endvidere spurgt til tiden som Liverpool-manager, hvor han kom med kommentarer om Everton, herunder at det er en lille klub.

“Det hører sammen med konteksten. Det er lang tid siden, og jeg kæmpede for min klub. Det er også det, jeg gør nu,” siger Benitez ifølge BBC.

“Jeg vil kæmpe for Everton i hver eneste kamp mod hvem som helst. Det glæder mig, at denne klub bliver større og større, og at vi kan konkurrere.”

LÆS OGSÅ: United vil beholde Pogba: Kan blive den bedst betalte i Premier League

Han kunne herefter knytte nogle ord til kritikken fra klubbens fans.

“Det er fodbold, og det er meget emotionelt. Det eneste, jeg kan sige, er, at jeg vil kæmpe for mit hold, som jeg har gjort alle de steder, jeg har været.”

“Der er nok ikke mange, der ved, at fansene er rigtig rare i supermarkeder og på restauranter. Størstedelen har taget det pænt her i Liverpool, som er min by.

“Vi har forbindelser både på den røde og blå side. Fansene værdsætter, at vi er her for at kæmpe hårdt for holdet og klubben. Ingen taler om fremtiden, jeg tænker kun på fremtiden.”

LÆS OGSÅ: Inter vil hente Barca-spiller, som også er på radaren i Juventus

Benitez var ved roret i Liverpool fra 2004 til 2010.