Den 34-årige Karim Benzema har været en del af Real Madrids førsteholdstrup siden 2009. Det kan dog meget snart være slut.

Den franske angriber har gjort det klart for Real Madrid, at han ikke ønsker, at de bringer Erling Haaland til Santiago Bernabeu. Han har nemlig forklaret dem, at han forlader klubben, hvis de gør det.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil hente 25-årig PL-angriber som afløser for Dembélé

I samme ombæring slog han fast, at han gerne vil blive, hvis de henter Kylian Mbappé. Noget tyder på, at han derfor ikke er meget for idéen om, at Los Blancos skal deltage i kampen om nordmandens underskrift til sommer.

El Nacional skriver, at han straks vil lede efter en ny klub, hvis købet af Erling Haaland bliver en realitet. Er det i stedet Mbappé, der hentes, er det samme ikke tilfældet. Årsagen skulle være, at han har en god forståelse for spillet med sin landsmand.

Det spanske medie skriver, at Benzema talt med klubbens præsident, Florentino Perez, om denne problemstilling. Her fortalte han, at han ønsker at blive i klubben, men at han vil søge væk, hvis Haaland bliver hentet til klubben.

Det stiller naturligvis Real Madrid i en vanskelig situation. På trods af hans høje alder, er Benzema nemlig fortsat en af deres vigtigste spillere. I denne sæson har han bidraget med 24 mål i 29 kampe, hvilket vidner om hans betydning for holdet.

Naturligvis kommer der én dag, hvor han må stille støvlerne på hylden. I denne forbindelse skal Los Blancos have en afløser klar, hvilket meget vel kunne være Erling Haaland. Derfor er det en vanskelig beslutning, der nu skal træffes af ledelsen.

Der har dog været meldinger om, at Real Madrid har gjort sig tanker om at droppe interesse i Erling Haaland. I stedet skulle de fokusere på at hente Dusan Vlahovic i Fiorentina, men også her kan de forvente stor konkurrence.

LÆS OGSÅ: Real Madrid overvejer at droppe Haaland til fordel for Serie A-stjerne

Hvorvidt det er Karim Benzemas ultimatum, der har resulteret i, at den spanske storklub har gjort sig disse overvejelser, er dog ikke til at sige.