Dimitar Berbatov, som altid er god for en kontroversiel kommentar eller tre, er nu ude at kommentere på Manchester Uniteds chancer i titelræset, hvor han blandt også nævner, hvem der bliver deres game changer.

LÆS OGSÅ: Manchester United er fortsat i tvivl: Hvad skal der ske med Mata?

United ligger nemlig i toppen af Premier League, hvor de har to point ned til City på andenpladsen.

Det kom efter sejren over Fulham, som også så Solskjærs mandskab udbygger deres statistik over udebanekampe uden nederlag som nu lyder på sytten kampe.

Og hvis man skal nævne én spiller, der har været vigtig for United, så er det Paul Pogba. Berbatov siger derfor nu, at han har kvaliteten, der skal til, for at blive Uniteds nøglespiller.

“Hvis jeg skal sige, hvad jeg mener, når det gælder en holdpræstation, så vil nogle spillere skinne mere end andre. Det kan være Pogba, det kan være Bruno Fernandes, men det er holdets mindset, der vinder dem kampe,” siger han til Betfair, hvorefter han tilføjer.

“Folk var gode til at kritisere Pogba, men nu skal de hylde ham. Jeg er sikker på, at alle ønsker at se så meget til ham som muligt. Hvis han er 100 procent klar, glad og indfundet sig med tingene, så kan han fokusere fuldt ud på fodbolden.”

Han lægger dog ikke skjul på, at selv spillere med hans kvalitet kan have dårlige kampe.

LÆS OGSÅ: Ole Gunnar Solskjær om nyindkøb: Han skal vænne sig til Premier League

“Det kan ske for alle. Det ligner dog nu, at han bare er glad og tilfreds. Hans kvaliteter kan være kampændrende.”