Big Six-klubber viser interesse for Real Madrid-stjerne

Nicolai Busekist — 20. nov 2020 22:50
Foto: Shutterstock

En af de mest succesfulde og eftertragtede forsvarsspillere kan være på vej til et klubskifte.

LÆS OGSÅ: Manchester United-midt nægter at forlænge sin kontrakt

Det er et klubskifte, der - med garanti - vil tage hele fodboldverdenen, hvis det kommer til at ske. Den 34-årige Sergio Ramos er nemlig blevet fanget i forhandlingerne i sin nuværende klub, Real Madrid, hvor han ikke længere er eftertragtet som følge af sin alder.

Skulle det ske, at Real Madrid beslutter ikke at forlænge kontrakt med Sergio Ramos, kommer han dog næppe til at være arbejdsløs i lang tid.

Ifølge 90Min er de såkaldte Big Six-klubber (Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Arsenal og Tottenham) nemlig blandt de klubber, der har vist interesse for den erfarne forsvarer.

Angiveligt har Sergio Ramos krævet en toårig kontrakt, men Real Madrid har en politik om kun at tilbyde etårige kontrakter til spillere, der er fyldt 30 år. Tiden vil vise, om det er en politik, de er villige til at bryde.

Det er dog ikke blot de seks Premier League-klubber, som den spanske forsvarsspiller allerede er blevet sat i forbindelse med. Angiveligt skulle PSG også stå klar til at tilbyde ham en kontrakt.

LÆS OGSÅ: Ole Gunnar Solskjær er håbefuld: Han vil have ham med mod West Brom

Sergio Ramos er en Real Madrid-veteran, der har spillet i den spanske storklub siden 2005. Hvis ikke Real Madrid er villig til at bryde deres politik, kan det dog tyde på, at det er slut.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere