Bitterhed i Barcelona: Kede af, at Messi valgte at blive

Mathias Busekist — 19. nov 2020 16:53
Foto: Manu Fernandez/Pool via Getty Images

Det skal ikke være nogen overraskelse, at mange af Barcelonas fans igen kunne ånde ud, da Lionel Messi valgte at blive i FC Barcelona, fremfor at tage kontrakt-situationen videre i retten.

LÆS OGSÅ: City-fans i ekstase: “Messi er på vej”

Der var dog flere af klubbens medarbejdere, som ikke var glade for, at Messi endte med at blive på Camp Nou. Det skriver FourFourTwo, som i decemberudgivelsen af mediets magasin, vil dykke ned i transfersagaen.

Går ud over medarbejderne

De har således talt med en række medarbejdere i Barcelona, der anonymt giver udtryk for, at Messis voldsomme løn går ud over deres jobsikkerhed, da klubben er hårdt ramt økonomisk. Barcelona er fortsat truet af en mulig konkurs, og Messi løn hjælper ikke just på problemet.

"Vi blev kede af det, da Messi valgte at blive," lyder det ifølge FourFourTwo fra en anonym medarbejder i Barcelona.

"Det var vi allesammen. Vi vidste, at der ville komme flere nedskæringer. Og det kom der også, udelukkende på grund af Leos løn. Jeg elsker ham for det, han har gjort for vores klub og for fodbold generelt. Men jeg elsker min familie og mit job mere."

Lønnedskæringer i Barcelona

Det er formentligt ikke gået nogens næse forbi, at Lionel Messi blev kædet sammen med Manchester City i sommers, og City-bossen Txiki Begiristain har slået fast, at han lader alle muligheder stå åbne, når det kommer til en eventuel Messi-transfer.

Barcelonas ledelse har dog andet at tænkte på. De skal have overtalt alle spillere til at gå 30 procent ned i løn, da coronavirussen har, ligesom med mange andre klubber, tvunget dem i knæ økonomisk.

LÆS OGSÅ: Har Messi endelig fået nok af Barcelona?

Lionel Messi skulle dog være en stor modstander af den idé, som han derfor har valgt at modsætte sig.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere