Det var José Mourinho, som dengang var i Manchester United, der blåstemplede transferen af Diogo Dalot. Han kunne dermed offentliggøre, at man havde fået et helt specielt talent på holdet.

LÆS OGSÅ: Har taget kontakt: Manchester United vil hente den næste Bruno Fernandes

”I hans aldersgruppe er han den bedste full-back i Europa. Og vi tror, han har en lys fremtid foran sig i Manchester United,” sagde Mourinho dengang til klubbens hjemmeside.

Han formåede dog ikke at leve op til forventninger i Manchester United, hvor han i sidste sæson, havde lange udsiger til spilletid under Ole Gunnar Solskjær. Det endte derfor med, at man kom frem til, at den bedste løsning ville være at leje ham ud.

Og AC Milan stod klar med åbne arme.

Han har da også gjort god figur i Milan, og det ser dermed ikke ud til, at Mourinho får ret i sin spådom. De skulle nemlig nu være klar til at købe ham, så han skifter til klubben på en permanent aftale. Det siges ligeså, at Manchester United skulle være klar til at sælge.

Det skriver i hvert fald Milanista.

LÆS OGSÅ: United anbefales at hente denne spiller: Han er bedre end Fred

De skriver, at Frederic Massara og Paolo Maldini, AC Milans direktører, er ved at indlede forhandlinger med De Røde Djævle om Dalot i de kommende dage. De skulle endnu ikke have afgivet et formelt bud på Dalot, men de skriver, at det er en handel, som har en værdi på 17 millioner euro – svarende til 126 millioner kroner.