Det var som bekendt nogle helt forfærdelige scener, der udspillede sig i Parken, da Christian Eriksen blev ramt af et hjertestop under kampen, som medførte, at han faldt om – men tidligere på ugen fik han indopereret en hjertestarter.

LÆS OGSÅ: Inter vil hente Barca-spiller, som også er på radaren i Juventus

Der er dog mange, der spekulerer i, hvad det kommer til at betyde for Danmarks helt store stjernes fremtid.

Men spørger man Daley Blind, som knytter nogle ord til Eriksens situation som hans ven og tidligere holdkammerat, da Eriksen tørnede ud for Ajax, så bør spekulationerne hører op med det samme.

Han taler af erfaring efter at have været igennem et lignende forløb som Eriksen.

“Da det skete for mig, fortalte hele verden mig, at jeg var færdig som spiller, og at jeg ikke ville kunne spille igen. Men se hvor jeg er i dag. Det er derfor, jeg siger til alle: Lad Christian være i fred,” siger Blind ifølge The Mirror, hvorefter han tilføjer:

“Jeg følte, at jeg var klar og følte mig komfortabel med at vende tilbage, da jeg fik grønt lys fra lægerne på hospitalet og den medicinske stab i Ajax.”

“Der var ingen grund til, at jeg ikke kunne spille på det højeste niveau igen. Men det vigtigste er, at man skal føle sig fri i hovedet.”

“Jeg følte ingen frygt. Jeg var bare utroligt glad for, at jeg kunne være en del af holdet igen. Når lægerne først fortæller dig, at du er klar til at spille igen, så føler man kun spændingen fra spillet og ikke frygten.”

Han opfordrer til, at spekulationerne hører op med det samme, da han mener, at dette var det hårdeste ved forløbet efter kollapset.

Blind fortæller, at det hårdeste ved hans forløb efter sit kollaps var spekulationerne.

LÆS OGSÅ: Agüero udtaler sig om Messis fremtid

“Det der irriterer mest er alle de folk, som fortæller dig, at din karriere er ovre og at man aldrig kommer til at spille igen. De ved ikke, hvor ondt det gør.”