Ronald Koeman er nu kommet med en opdatering på forsvarsspillerne, Gerard Piqué og Ronald Araujo. Dette gjorde han på pressemødet forud for Champions League-opgøret mod Paris Saint-Germain, der bliver spillet i morgen.

LÆS OGSÅ: Ole Gunnar Solskjær åbner op omkring Paul Pogbas fremtid i Manchester United

Der skal ikke lægges skjul på, at begge mandskaber har deres skader at døje med. Paris Saint-Germain har blandt andet Neymar og Angel di Maria, mens Barcelona har en krise i forsvaret, da Ronald Araujo pådrog sig en ankelskade mod Real Betis, mens Piqué er ved at komme sig over knæskaden fra november.

Koeman er dog nu kommet med en opdatering på begge spillere

“Piqué har det fint. Han har trænet med gruppen i fire eller fem dage, så vi har en god fornemmelse, men jeg har stadig en dag til at finde ud, af om han skal med på holdkortet, så det finder jeg ud af i morgen,” siger Koeman.

“Araujo har ikke trænet og han når ikke at blive klar til kampen i morgen.”

Han lægger dog ikke skjul på, at han glæder sig til kampen i morgen. Han har også stor tiltro til, at hans mandskab kan hive en sejr hjem.

LÆS OGSÅ: Barcelona-stjerne afslører: “Jeg var meget skrøbelig”

“Jeg er først og fremmest meget spændt på opgøret. Vi ved, at det bliver svært, for Paris er et stærkt hold, men det bliver også et sjovt opgør. Jeg sagde efter lodtrækningen, at jeg stoler på mit hold, og jeg mener, det bliver et meget lige opgør.”