I foråret i 2019 fik Kevin-Prince Boateng mulighed for at spille hos FC Barcelona. På dette tidspunkt havde de nemlig lejet ham et halvt år fra den italienske klub Sassuolo.

LÆS OGSÅ: Lionel Messi reagerer på Diego Maradonas død

De fleste fodboldspillere vil mene, at det er en ganske unik oplevelse at få lov til at spille i Barcelona. Det var bestemt også tilfældet for den nuværende Monza-spiller. Dog var det også et ophold, der bød på mindre positive øjeblikke for spillerens selvtillid.

“De seks måneder hos Barcelona var utrolige. Først troede jeg ikke på det. Jeg troede, det var Espanyol, der ville have mig, ikke det rigtige Barcelona,” fortalte Kevin-Prince Boateng til DAZN, og fulgte op med:

“At træne med Messi efterlod mig målløs. Jeg havde altid sagt, at Cristiano Ronaldo var den bedste i verden, men Messi er noget andet. Han er ikke normal. Da jeg trænede med ham, følte jeg mig utilstrækkelig for første gang i min karriere.”

LÆS OGSÅ: Samuel Eto’o: Barcelona skal hente disse to som Messi-erstatning

Den tysk-ghanesiske spiller har spillet seks kampe for Monza i Serie B. Her har han scoret to gange og leveret et enkelt oplæg.