Ousmane Dembélé er en af de Barcelona-spillere, der har trukket flest overskrifter de seneste måneder. Det skyldes, at han snart står uden kontrakt.

I lang tid har det set ud til, at Ousmane Dembélé ville vinke farvel til livet i Barcelona denne sommer.

– LÆS OGSÅ: Bayern-boss taler ud om Lewandowski: Jeg er ligeglad

Den franske stjerne har afvist flere tilbud fra den spanske klub, da de ikke har lavet op til hans lønkrav.

Af denne grund har der heller ikke være den store forventning om, at Barcelona ville have succes med at forlænge hans kontrakt.

Nu lyder det dog, at den unge franskmand har ombestemt sig, og pludselig er interesseret i at blive i den spanske klub. Sådan lyder det fra journalisten Javi Miguel fra AS.

Kantspilleren skulle nu være klar til at acceptere det kontrakttilbud, der blev smidt på bordet tilbage i december, som han ellers tidligere har afvist.

Angiveligt tog Dembélé kontakt til Xavi mandag, hvor han spurgte, om ikke han kunne tale med præsident Joan Laporta om hans krav.

Xavi gjorde det dog klart, at klubben ikke har mulighed for at forbedre deres tilbud til ham. Hans eneste mulighed er derfor at acceptere det seneste tilbud, hvis han vil blive.

– LÆS OGSÅ: Ambitiøs Xavi: Vil have disse 3 spillere til Barcelona

Og tilsyneladende skulle dette have medført, at han nu kun er ét skridt fra at sætte sin underskrift på en forlængelse med den catalanske klub.