Romelu Lukaku har bragt sig selv i modvind i Chelsea, efter hans udtalelser i et nyligt interview. Nu er der forlydender om, at han kan være på vej væk.

I et interview med Sky Italia forklarede Romelu Lukaku, at han ikke er tilfreds med situationen i Chelsea. Derudover indrømmede han også, at han ville have foretrukket at blive i Inter.

LÆS OGSÅ: Medie: Barcelona vil sende Dembélé til Manchester United i byttehandel

Det fik naturligvis bragt ham i modvind i den engelske storklub. Ikke blot blandt klubbens fans, men også hos Chelsea-træner Thomas Tuchel. Det resulterede i, at han besluttede sig for at vrage belgieren til opgøret mod Liverpool søndag aften.

Nu er der forlydender om, at Romelu Lukaku faktisk kan være på vej væk fra Chelsea. Selvom det kun er et halvt år siden, at han vendte tilbage til The Blues, skulle den 28-årige angriber være åben for et skifte væk fra klubben.

Ifølge det italienske medie GOAL via Gazzetta Dello Sport kan det ende med et skifte til Premier League-giganterne fra Tottenham. Her får han nemlig muligheden for at blive genforenet med Antonio Conte, som han havde stor succes under i Inter.

Det italienske medie skriver, at Lukaku vil forsøge at sikre sig et exit allerede til sommer. Det kræver dog, at Chelsea er villige til at give slip på angriberen. Han har nemlig underskrevet en kontrakt, der løber frem til juni 2026.

Ifølge Transfermarkt har Lukaku en markedsværdi på 100 millioner euro, hvilket svarer til 743 millioner kroner. Derfor er det bestemt også en stor sum penge, som Spurs skal finde frem, såfremt de er villige til at tilbyde Lukaku en kontrakt til sommer.

LÆS OGSÅ: Xavi med stor ros til to spillere efter Barcelona-sejr

I denne sæson er det blevet til 18 optrædener for Chelsea for den belgiske angriber. I disse kampe har han bidraget med i alt syv mål og to oplæg.