FC Barcelona valgte at give afkald på Luis Suárez i sommers. Det banede dog vejen for, at Martin Braithwaite kunne bevise sit værd, og han har nu i The Big Interview afsløret, at han har spurgt Suárez til råds, inden han skiftede Barcelona ud med Atlético.

LÆS OGSÅ: Han er træt af situationen: Nu vil Messi ikke mere

“Messi er så god til at sætte sig selv og sine holdkammerater i scene. Jeg studerede Suárez og ham, da jeg først ankom til Barcelona. Selv som fan er de utrolige. Jeg elskede at se dem spille sammen. Jeg var så glad for at få muligheden for at spille sammen med Luis, før han skiftede. Jeg studerede deres bevægelser og prøvede at analysere deres løbemønstre og et-to-kombinationer,” har Braithwaite, ifølge ESPN, sagt i podcasten.

Han fortæller, at han ønskede at vide, hvordan han havde udviklet sådan et bånd med Messi.

“Til sidst spurgte jeg Luis til råds om, hvordan de havde udviklet det bånd. Han sagde til mig, at Messi er en stor holdspiller. Ja, han scorer mål, men han leverer også mange assists til holdet. Det er ikke svært at spille med sådan en fyr.”

LÆS OGSÅ: Ronaldo i brøler: Afslører selv skandale

Martin Braithwaite kommer dog ikke i aktion, når Barcelona tørner ud i Copa del Rey-kampen, da han har pådraget sig en skade. Det vides heller ikke, om han når at blive klar til næste uges kamp mod Paris Saint-Germain.