Ronald Koeman lod danske Martin Braithwaite starte inde for FC Barcelona for ottende ligakamp i træk. Han havde dog ikke synderligt stor indflydelse på kampen mod Huesca, der endte 1-0.

LÆS OGSÅ: Real Madrid overhaler FC Barcelona i kampen om transfermål

Efter 18 minutters spil kunne den danske angriber have noteret sig for et oplæg. Det krævede dog, at hans aflevering til Pedri havde siddet lige i skabet – og det gjorde den ikke.

Det var til stor ærgrelse for TV 2 SPORT-eksperten Andreas Laudrup. Han fortalte efter kampen, at det ikke var tilfredsstillende, at Braithwaite ikke formåede at lægge en aflevering, der muliggjorde, at Pedri kunne afslutte med det samme.

“Og der misser han altså den her aflevering, der bliver for lang, og det er de her små situationer, hvor man forventer, at en spiller på Barcelona-niveau simpelthen kan spille den rigtige bold med den rigtige temperatur til Pedri,” lød det fra Andreas Laudrup, ifølge TV 2 SPORT.

Der var dog også rosende ord at hente for Martin Braithwaite. Laudrup roste ham nemlig for at tage det rette løb, da Lionel Messi lagde op til Frenkie de Jong, der efter 26 minutters spilletid leverede kampens eneste mål.

LÆS OGSÅ: Gode nyheder om Ansu Fati booster Barcelona

Andreas Laudrup mente nemlig, at den danske angriber skabte plads til hollænderen, hvilket var med til at sikre FC Barcelona tre point til kontoen i La Liga. Havde det ikke været for disse tre point, havde de ikke kunne indtage femtepladsen i den bedste spanske række, som det nu er tilfældet.