Søndag fik dette års EM sin afslutning. Her lykkedes det nemlig for det italienske mandskab at vinde over England på Wembley i London.

LÆS OGSÅ: Laporta er fast besluttet: Han skal sælges

Danmark nåede desværre ikke finalen, men for første gang siden 1992 nåede de til semifinalen. Det blev muliggjort af en række flotte præstationer fra flere danske spillere. Blandt andet har Martin Braithwaite vist sig fra sin gode side i løbet af dette års EM.

Ganske vist blev det kun til et enkelt mål for den danske FC Barcelona-spiller, men han leverede på andre punkter. Han kan især bryste sig af at have haft godt gang i sine driblinger under dette års EM. Faktisk har han haft næstflest succesfulde driblinger med 26, hvilket placerer ham side om side med Kylian Mbappé.

Det har UEFA 2020 offentliggjort i et opslag, der er blevet delt på deres officielle profil på Twitter.

Faktisk er han ikke den eneste danske spiller, der er at finde på denne liste. I top-5 kan man nemlig finde en anden dansk landholdsspiller i form af Joakim Mæhle. I løbet af dette års EM blev det til 25 succesfulde driblinger for Mæhle.

På førstepladsen finder man den engelske stjerne Raheem Sterling, der er et markant stykke i front. Ved EM blev det nemlig til hele 34 succesfulde driblinger for Sterling. Derfor har de to danske spillere et godt stykke op til Sterling, om end både 25 og 26 driblinger naturligvis også er flotte præstationer.

LÆS OGSÅ: Koeman vil se ham an: Barcelona henter PSG-talent

Tilsyneladende har det været nok til at skabe yderligere interesse om Braithwaite, ligesom det har resulteret i, at Barcelona har hævet hans pris. Hans flotte præstationer ved EM gør det derfor næppe sværere for den catalanske klub at sælge ham denne sommer.