Martin Braithwaite har været i dialog med Xavi, der er ny Barcelona-træner. Han fortæller, at han får en stor rolle, når han vender tilbage.

I lang tid har Martin Braithwaite været ude med en skade. I mellemtiden har FC Barcelona fået ny træner, som den danske landsholdsangriber derfor ikke har fået chancen for at imponere.

LÆS OGSÅ: Efter uafgjort: Xavi med ros af særligt én spiller

I den catalanske klub har man nemlig skiftet Ronald Koeman ud med klublegenden Xavi Hernandez. På trods af, at han ikke er spilleklar, har Braithwaite allerede talt med den nye træner.

Og ifølge Braithwaite selv vil han få en stor rolle, når han vender tilbage efter sin skade, hvilket næppe bliver i år.

“Det handler om at komme tilbage, men jeg får en rigtig stor rolle, når jeg kommer tilbage,” fortæller Martin Braithwaite til TV3+.

Derudover fortæller den danske landsholdsspiller også, at det går fremad efter hans operation i knæet.

Barcelona-angriberen afslører også, at Xavi har en helt klar plan for, hvad der skal ske, da han har sin egen filosofi og sin egen måde at spille på.

“Jeg har fået talt med ham, og han har styr på, hvad han gerne vil gøre og ændre. Han ved 100 procent, hvordan han gerne vil spille, og det gør bare, at der er sindssyg klarhed over tingene og det bliver meget spændende,” fortæller Martin Braithwaite.

Han afslører også, at han ikke vil ændre noget fra Ronald Koeman, men at han har sin egen måde at spille på. Samtidig vil han også indføre en mentalitet om, at i Barcelona vinder man altid.

LÆS OGSÅ: Her er de tre nominerede til årets danske spiller

I denne sæson er det kun blevet til tre kampe med to mål og et enkelt oplæg til følge for den 30-årige danske angriber. Siden da har han været holdt ude af en skade i knæet.