I et interview peger Luis Garcia på, at FC Barcelona har brug for en rendyrket centerforward, der kan overtage efter Luis Suarez. Garcia påpeger desuden, at det var et stort tab for Barcelona, at han fik lov at forlade klubben.

LÆS OGSÅ: Lionel Messi nærmer sig Xavis utrolige klubrekord

“Jeg vil sige, at det var et hårdt slag for Barcelona. Og det er svært at finde en centerforward som ham, især på grund af pandemien og mangel på penge. Vi så i vinterens transfervindue, at der ikke var mange store transfers. Og situationen er ikke anderledes for Barcelona,” siger Luis Garcia i sit interview med Goal.

“Men der er selvfølgelig et par gode angribere derude. Der er Haaland på toppen af listen. En angriber, som er en anden type nier, end hvad Barcelona er vant til. De har spillet med Antoine Griezmann som nier, og også med Messi og Martin Braithwaite. Men de er ikke angribere, der er bygget til det her Barcelona-mandskab,” fortsætter han.

Herefter har han et forslag til en anden potentiel spiller, der ville passe godt ind i Barcelonas trup. Luis Garcia er nemlig næppe i tvivl om, at det vil blive svært for Barcelona et hente Haaland, da deres økonomiske situation er skidt.

“Alexander Isak fra Real Sociedad er en anden angriber, som jeg rigtigt godt kan lide at se spille. Han er et ungt talent. Han er høj, men han er god med bolden ved fødderne,” fortæller han over for Goal.

LÆS OGSÅ: Premier League: Den bedst betalte spiller hver sæson fra 2000/01 til 2020/21

Den blot 21-årige Alexander Isak har i denne sæson leveret otte kasser fro Real Sociedad, hvilket dog ikke helt kan måle sig med 20-årige Erling Haaland. Han har nemlig scoret hele 22 mål for Dortmund i denne sæson.