Martin Braithwaite skiftede Leganes ud med FC Barcelona, og han er såmænd endt med at have fået overraskende meget spilletid, og det endte også med at blive fantastisk for Braithwaite, da handlen med Lyon om Memphis Depay røg i vasken.

LÆS OGSÅ: Medie: United har fastsat prisen for Jesse Lingard

Det har nemlig været én af årsagerne til, at han har fået spilletid under Ronald Koeman, hvor han har scoret syv mål i 35 kampe. Han skal dog ikke forvente en lige så stor rolle, hvis han stadig er at finde i Barca efter sommerenes transfervindue.

Onze har i hvert erfaret, at Memphis Depay forventes at rykke til FC Barcelona til sommer. Den 27-årige offensivspiller har kontraktudløb i Lyon, og Barcelonas nuværende problemer med økonomien, er dermed knap så vigtige, da han kan hentes kvit og frit.

“For et par dage siden kontaktede Koeman spillerens lejr for at sikre sig, at han ikke skriver under med en anden klub. Koeman fortalte spilleren, at han vil gå gennem ild og vand for at hente ham til Barça, hvis han får lov til at fortsætte som cheftræner i klubben,” kommer det således fra Onze. 

Koeman og Depay har da også en relation til hinanden, da Koeman var Hollands landstræner, før han skiftede tilværelsen ud med en tilværelse i Barcelonas som cheftræner.

LÆS OGSÅ: Magiske Messi scorer topkarakter i La Liga

Det ville naturligvis være skidt for Braithwaite, hvis dette ender med at blive en realitet.