Danske Martin Braithwaite forlod FC Barcelona denne sommer, hvor han fik sin kontrakt ophævet af den catalanske storklub.

I et nyt interview med The Guardian langer han ud efter klubben. Blandt andet beskyldes Barcelona for at have ekskluderet ham af politiske årsager.

LÆS OGSÅ: Officielt: Cristiano Ronaldo er færdig i Manchester United

“Det er vildt. Der skete meget på et år. Efter at være kommet mig over en skade troede jeg, at jeg ville fortsætte. Jeg var klar, jeg havde arbejdet for det, men jeg så, at jeg ikke var nødvendig,” sagde han.

“Det var mærkeligt. Der sker mange ting. Meget politik. Jeg havde bevist, at jeg kunne være vigtig, men jeg fik ikke chancen.”

Herefter langede han ud, ved at sige, han ikke blevet ekskluderet fra klubben af sportslige årsager.

“Det er en del af spillet, hvordan virksomheder drives nogle gange. Jeg vidste, at klubben ville have mig til at skifte, men jeg vidste også, at det ikke var af fodboldmæssige årsager. Det er i fortiden. En livserfaring. Hold ikke fast. Jeg tager ikke disse ting for personligt,” sagde han.

LÆS OGSÅ: Medie: Lionel Messi forhandler med denne klub

“Jeg kender mig selv og min værdi. Folk kan ikke male et billede eller presse mig. Det er ret tydeligt, hvad der skete, hvad de forsøgte at gøre – ikke kun med mig, men andre. Nogle gange siger det tusind ord at sige ingenting.”