Det har tidligere været fremme, at den danske FC Barcelona-spiller Martin Braithwaite har fået en del råd fra en vis svenske legende, som på nuværende tidspunkt er assistenttræner i klubben.

LÆS OGSÅ: 10 spillere, der valgte Real Madrid fremfor FC Barcelona

Henrik ‘Henke’ Larsson har selv en fortid som aktiv spiller i klubben. Den tidligere svenske angriber har bestemt noget at tilbyde Braithwaite i forhold til erfaring. Det har den danske angriber selv afsløret over for TV 2 Sport.

“Han var selv en stor spiller med en god karriere, så jeg kan godt lide at stille ham spørgsmål og høre, hvad han tænker. Han har vist mig nogle små facetter i spillet, som har fået mig til at tænke lidt anderledes, hvilket er sindssygt interessant,” sagde Martin Braithwaite til TV 2 Sport, og fortsatte:

“Jeg er blevet bedre til de ting, jeg allerede gør godt. Det er ikke sådan, at jeg er blevet en ny spiller. Jeg er den samme spiller, som jeg altid har været, men jeg er blevet endnu bedre.”

LÆS OGSÅ: Zidane om stjernespiller: Håber at han bliver i Barcelona

I alt står Martin Braithwaite noteret for 48 kampe i den catalanske trøje. I disse kampe er det blevet til otte scoringer og fire oplæg. Lørdag aften får han muligheden for at forbedre sin statistik yderligere, da Barca skal møde rivalerne Real Madrid i El Clasico.