Barca-angriber Martin Braithwaite har pådraget sig en forstuvet ankel. Det har medført, at han kommer til at sidde på sidelinjen et stykke tid. Faktisk kan det betyde, at han er ude i resten af denne La Liga-sæson.

LÆS OGSÅ: Superagenten Mino Raiola tilbyder Barca 26-årig Serie A-forsvarer

Klubben har bekræftet, at den danske angriber blevet skadet under tirsdagens træning. Desuden har klubben fortalt, at han nu vil indlede en periode med genoptræning og rehabilitering.

Ifølge en rapport fra det spanske medie Marca, er der dog ikke nogen indledende tidsramme for, hvor lang en genoptræningsperiode, der er behov for. Derfor vides det heller ikke, hvornår vi igen får Braithwaite at se på banen.

Det er dog sikkert, at han kommer til at gå glip af de to næste ligakampe. Det vil sige, at han ikke vil være med i midtugen, hvor de møder Getafe. Derudover kommer han heller ikke til at være med, når de i weekenden møder Villarreal på udebane.

Det er sandsynligt, at han vil være på sidelinjen i omtrent en måned. Det vil sige, at han næppe vil være at finde på banen igen, før Barca tørner sammen med Eibar. Det vil derfor være hans eneste mulighed for at nå at spille igen i denne sæson.

LÆS OGSÅ: Kilder tæt på Agüero: Han har besluttet sig for sin næste klub

Det forventes dog ikke, at han kommer til at gå glip af EM med det danske landshold. Desuden skriver Marca, at klubben potentielt kan beslutte sig for at give ham yderligere hviletid, før der tages hul på EM.