Barcelona er denne sommer blevet kædet sammen med flere spillere. I flere tilfælde er der endda tale om tidligere spillere med en fortid i enten Barcelona eller La Masia.

LÆS OGSÅ: Juventus overvejer Barca-spiller som Cristiano-afløser

En spillere, som Barcelona ikke har været kædet sammen med, men som ønsker at vende tilbage til den catalanske klub, er brasilianske Paulinho.

Han blev i 2017/18-sæsonen udlejet til Barcelona fra kinesiske Guangzhou FC. I denne sæson havde han stor succes, og kunne være med til at fejre både det spanske mesterskab og pokaltitlen.

Paulinho har spillet i Guangzhou siden da, men nu står han overfor et kontraktudløb, da han fra 1. juli ikke længere har kontrakt med klubben. Det betyder, at han fra denne dag er en fri mand på markedet.

Foto: Quality Sport Images/Getty Images

Det vides ikke, om han er en spiller, som FC Barcelona holder øje med, men han har dog selv gjort det klart, at han gerne vil tilbage til den spanske storklub.

Derudover har han også gjort det klart, at det ikke er af betydning for ham, at den catalanske klub har økonomiske vanskeligheder. Til spanske Mundo Deportivo har han nemlig fortalt, at pengene ikke er det vigtigste for ham.

“Jeg tilbragte et uforglemmeligt år i både klubben og byen, og vi vandt ligaen og Copa del Rey. Hvis jeg fik en ny chance, og det var det rigtige for min familie og jeg, ville jeg glædeligt vende tilbage,” sagde han til Mundo Deportivo, og fortsatte:

“Pengene har aldrig været vigtigere end min karriere, så det ville ikke være et problem at vende tilbage dertil. Og så skal klubben ikke betale et transferbeløb denne gang.”

LÆS OGSÅ: Barcelona er åbne overfor at bytte Alba med Inter-spiller

I sin tid i klubben nåede den nu 32-årige Paulinho at spille 49 kampe for Barcelona, hvori han bidrog med ni mål og tre oplæg.