Den brasilianske midtbanespiller har kæmpet for at blive kampklar. Nu har han været på træningsbanen, hvilket indikerer, at han gøre store fremskridt. Derfor er Philippe Coutinho sandsynligvis snart kampklar igen.

LÆS OGSÅ: Spansk Barcelona-spiller kan fejre 10 års jubilæum

De seneste dage har han ganske vist kun trænet for sig selv, men blot det, at han er gået på græs, er et godt tegn for hans udvikling. Han har ligeledes udført øvelser med både tempo- og retningsskift, ligesom han har haft bolden i brug.

De resterende Barcelona-spillere trænede for sidste gang i denne uge, da Koeman har givet spillerne fri til mandag. Her er det ikke utænkeligt, at Philippe Coutinho kan deltage i og gennemføre en del af træningen.

Det kan heller ikke afvises, at den brasilianske midtbanespiller vil være at finde på træningsanlægget i de kommende dage, hvor holdkammeraterne har fået fri.

LÆS OGSÅ: Forhandlinger om lønnedgang i Barcelona er overstået

Målet for Coutinho er at blive klar til den svære udekamp mod Atlético Madrid om halvanden uge. Han pådrog sig en skade i El Clasico den 24. oktober, og dengang blev det af lægerne forudset, at han havde brug for ne pause på omtrent tre uger.