Brasilianske Rivaldo, der selv havde stor succes som FC Barcelona i 90’erne, har nu sat ord på, hvorfor han mener, at det var uklogt, at FC Barcelona ikke solgt Lionel Messi, da de havde muligheden for det i sommerens transfervindue.

LÆS OGSÅ: Real Madrid forventer ikke at forlænge med Sergio Ramos

“Den tidligere bestyrelse begik en fejl ved ikke at sælge Messi, mens han stadig havde lidt af sin kontrakt tilbage med klubben. De kunne have gjort noget lignende det, som Real Madrid gjorde med Cristiano Ronaldo, da de solgte ham for omkring 745 millioner danske kroner,” lød det ifølge Marca fra Rivaldo, da han talte med Betfair.

Ikke nok med, at FC Barcelona kunne have fået en god sum penge for at sælge Lionel Messi, så giver Rivaldo også udtryk for, at det er smerter ham at se, hvordan unge og talentfulde spillere forlader den spanske storklub. I de fleste tilfælde er spillernes afgang nemlig forårsaget af den dårlige økonomi, der er i klubben.

“Coutinho har et godt ry i England, mens tingene ikke er gået godt for ham i Spanien. Barcelona kunne derfor bruge Ousmane Dembeles og Antoine Griezmanns succes for at sikre fremtiden. For mig er Messis skifte uundgåeligt,” sagde Rivaldo også til Betfair.

LÆS OGSÅ: Medie: Barca vil hente udskældt Chelsea-spiller

I sin tid i FC Barcelona nåede Rivaldo selv at spille 157 kampe, hvori han scorede 86 mål. Han er derfor ikke helt i liga med Lionel Messi, der har scoret mere end 700 mål i sin tid i FC Barcelona.