Der er meget, der tyder på, at Brøndby har gjort sig årets scoop da de hentede Blas Riveros for et forholdsvist beskedent beløb i FC Basel. Hans debut i Superligaen blev dog et sandt mareridt, da han måtte bæres fra banen med et overrevet korsbånd.

LÆS OGSÅ: FC København har påbegyndt stort projekt: Det bliver enormt

Han kan dermed være ude i op til et år.

Det har dog ikke ændret på Søren Sorgenfris holdning om Blas Riveros og hans potentiale. Han mener nemlig fortsat, at Brøndby kan komme til at tjene kassen på et eventuelt salg af Riveros, såfremt han holder tidsplanen.

“Det er klart, at fodboldkalenderen skal findes frem. Er han tilbage i form til sensommer/efterår ’21, så har han gode chancer – forudsat han rammer sit niveau – for at blive en del af Paraguays VM-trup til slutrunden i Qatar ’22. Der jo efterfølges af et transfervindue. Hvis ligningen så alligevel går op for Riveros, så kan han blive skudt af i vinteren 21/22 eller sommeren ’22,” skriver Sorgenfri på Transfer Talk.

LÆS OGSÅ: Håb til Real og Liverpool: Paris Saint-Germain-stjerne på vej væk

Han skriver ligeledes, at Riveros, hvis alt lykkes, kan komme til at indkassere Brøndby i omegnen af 5-6 millioner euro ved et salg af spilleren.