Brøndby IF har haft en rigtig god marts måned. Særligt én af deres spillere har også haft en god måned. Mikael Uhre har nemlig leveret flotte præstationer i denne måned, hvilket han nu hædres for.

LÆS OGSÅ: Han nægter at forlade Juventus

Mikael Uhre er nemlig blevet kåret som månedens spiller i 3F Superliga for marts. Det er en kåring, han har sikret sig, efter at have bidraget med fire mål til Brøndby i denne måned.

“Han scorer og scoringerne er pointafgørende. Og han gør det kontinuerligt,” lyder begrundelsen fra eksperterne ifølge bold.dk, som fortsætter:

“Hans første halvleg mod OB var en fornem understregning af, hvor god han er blevet: Et mål med højre, et med venstre og et med låget. Manden er blevet en målmaskine. Den vildeste transformation,” siger de også.

Det er lykkedes for Mikael Uhre at snuppe kåringen for næsen af andre flere andre prominente spillere. Han kan nemlig bryste sig af at have taget kåring foran holdkammerat Andreas Maxsø samt AGF-topscorer Patrick Mortensen.

LÆS OGSÅ: Manchester United har budt 600 millioner på Atletico Madrid-stjerne

Som eksperterne også har fremhævet, har Mikael Uhre udviklet sig til at være en målmaskine. Det har han dog ikke blot bevist i marts, men derimod i hele denne sæson. I denne sæson er det nemlig blevet til hele 15 mål og 6 oplæg fra Uhre i 24 kampe.