Brøndbys træner-tvivl: Hvilken type leder de efter?

Mathias Busekist — 19. nov 2020 15:23
Foto: Shutterstock

Superliga-eksperten Mikkel Bischoff under sig over, at Brøndby endnu ikke har forlænget med Niels Frederiksen. Han har nemlig fået hevet gode resultater hjem, og hans kontrakt udløber om et halvt år.

LÆS OGSÅ: Arsenal-legende vil have Eriksen til London

Der er dog fortsat ingen forlydener om en forlængelse.

Brøndby har præsteret ganske fint i denne sæsonstart, mens Niels Frederiksen har været ved roret. Han er dog desto mindre fortsat på vippen på Vestegnen. Det er blevet rapporteret af B.T.

Det er noget, som Superliga-eksperten Mikkel Bischoff synes, er yderst besynderligt. Han mener, at Niels Frederiksen har gjort det ganske glimrende. Skoene trykker i hans optik andetsteds end på det sportslige parameter.

"Det sportslige skal komme først, og her synes jeg ikke, man kan sætte en finger på Niels Frederiksens arbejde. Alt det, vi vurderer på udefra, har Niels udført på fornem vis, men så er spørgsmålet jo, om Brøndby vil have en anden type? Om de måske ikke føler, at Niels er dygtig nok til at tegne så stor en klub som Brøndby udadtil? Det må jo være sådanne overvejelser, der spiller ind lige nu," siger Mikkel Bischoff til Tipsbladet.

LÆS OGSÅ: Brøndby-stopper på blokken i Legia

Der hersker da også bred konsensus blandt klubbens fans om, at Niels Frederiksen er den rette mand til jobbet.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere