Manchester United har allerede startet snakken med Bruno Fernandes om at forlænge. Portugiseren har da også forvandlet Manchester United siden hans ankomst fra Sporting Lisbon sidste januar, og han bliver allerede nu set som en af de bedste i Premier League.

LÆS OGSÅ: Koeman reagerer på lækkede Barca-dokumenter om potentielle transfers

The Athletic skriver, at Manchester United hurtigt kunne se, hvilket aktiv, de havde på hænderne, hvorfor man allerede nu har snakket sammen i tre måneder om en forlængelse af Brunos kontrakt.

Den 26-årige Bruno Fernandes har dog kontrakt med United i fem år endnu.

“Det er overraskende, hvor hurtigt, det er gået,” skriver The Athletic.

“Fernandes kom til United, hvor han fik aftalt, at han ville modtage en løn på £100.000 om ugen, hvilket var det dobbelte af, hvad han fik i sPorting Lisbon, men det er middelmådigt i en klub som United. Der er flere holdkammerater, der tjener mere end han hør, herunder David de Gea, der topper listen med £375.000 om ugen.”

Det faktum, at David de Gea tjener næsten fire gange så meget, som Manchester Uniteds helt store stjerne, er en anomali. Det virker dog meget usandsynligt, at han ønsker at banke på hos Ed Woodward og bede en bedre løn.

Ed Woodward ville dog nok hellere ikke gå med til dette, da han har papirer på Bruno Fernandes fem år endnu.

Skulle man ende med at gøre dette, så skulle det være for at sikre sig Brunos forlængelse, hvilket ville holde klubber som Real Madrid og Barcelona væk, samt at holde Bruno i Manchester United karrieren ud.

LÆS OGSÅ: Stikker til Messi efter Barca-exit: Ronaldo kan med alle

Det tyder i hvert fald på, at Manchester United ønsker at have ham, indtil han stiller støvlerne på hylden.