The United boss confirmed on Friday that Hannibal Mejbri and Shola Shoretire would train alongside their senior counterparts in the coming weeks to help accelerate their development.

LÆS OGSÅ: Hentydning fra Inter Miami-ejer til Messi: Jeg er sikker på, at vores veje vil mødes

Ole Gunnar Solskjær bekræftede fredag, at Hannibal Mejbri og Shola Shoretire var blevet forfremmet til førsteholdet. Det betyder, at de fremadrettet skal træne sammen med resten af førsteholdstruppen, hvilket handler om at fremskynde deres udvikling.

Og nu kommer Bruno Fernandes med et par gode råd til de unge drenge. Han insisterer bl.a. på, at det er vigtigt, at de ‘holder hovedet koldt’, men siger også, at deres integration i førsteholdsstruppen vil hjælpe med at genoplive nogle af de holdets faste spillere.

“Jeg synes, at det er altid er godt for klubben, når vi har unge gutter, der kommer fra akademiet, for det er et tegn på, at det arbejde, der udføres i ungdomsrækkerne fungerer,” sagde Bruno Fernandes til Metro.

“Selvfølgelig er der stadig lang vej… Jeg husker, da jeg var ung og trænede med førsteholdet. Det var det første skridt. Nu er det tid til at være ydmyg, fortsætte med at træne hårdt, og at fortsætte med at gøre de rigtige ting, når de skal tilbage til U18 og U23. De skal prøve at gøre en forskel.”

“De skal holde hovedet koldt. Det er let at komme ind på førsteholdet og lade det stige dig til hovedet, og det er også svært, når du skal tilbage til at træne og spille med de andre hold igen.”

“Jeg var i en sådan situation for nogle år siden, og jeg ved, at det er svært, men hvis du arbejder og er ydmyg, og du forstår, at hver gang du spiller er en chance, uanset hvor du spiller, er hver gang en chance for at vise dig, at du er klar, eller at du vil tage det til næste niveau.”

LÆS OGSÅ: Solskjær giver gådefuld udmelding om Haaland-interesse

“For os som hold er det vigtigt, at når de kommer for at træne med os, at de kommer for at hjælpe os og lære af alle, og også at give holdet de kvaliteter, de har. For hvis de er udtaget til førsteholdet, er det fordi de har noget godt, og det er noget, der kan hjælpe os,” rundede han af over for Metro.