Bruno Fernandes hjælper gerne, hvor han kan. Det beviser han igen, da han nu rækker hånden ud til de to talenter, som nu er blevet forfremmet til Manchester Uniteds førstehold.

LÆS OGSÅ: United anbefales at hente denne spiller: Han er bedre end Fred

Ole Gunnar Solskjær har nemlig bekræftet, at den 18-årige midtbanespiller, Mejbri, samt den 17-årige winger, Shola Shoretire, er blevet forfremmet og har trænet med førsteholdet i denne uge.

“Det er de unge gutter. Vi har rykket Shola op til os, og så vil Hannibal slutte sig til os senere, og så bliver de hos os i noget tid,” siger United-manageren.

I kølvandet på forfremmelsen er Bruno Fernandes dog kommet med et råd til de unge stjerner. Han fortæller, at det er vigtigt, at man holder sindet rent.

“De skal holde hovederne højt og sindet rent. Det kan nemt ske, at man kommer på førsteholdet, hvorefter éns hoved ender med at være fraværende. Det bliver også svært for dem at skulle tilbage til det gamle hold at spille,” siger Bruno, hvorefter han tilføjer.

“Jeg har selv været i samme position, og jeg ved, at det er svært. Det handler om at være ydmyg og arbejde hårdt. Du skal forstå, at hver kamp er en mulighed, uanset hvor du spiller. Det er en mulighed for at vise, at de valgte rigtigt ved at vælge dig,” kommer det fra Bruno Fernandes.

LÆS OGSÅ: Så mange millioner spytter Messi i den spanske statskasse om året

Mejbri og Shoretire fortsætter med at spille for Uniteds U23-mandskab.