I starten af opgøret mod Real Sociedad, havde Manchester United svært ved at få udnyttet deres chancer optimal. Men som så mange gange før, kom Bruno Fernandes De Røde Djævle til undsætning, da han endte med at sende bolden i nettet til både 1-0 og 2-0.

LÆS OGSÅ: Video: Neville nægter at give hånd til Peter Schmeichel

Med de to mål, han scorede i 4-0-sejren, var han ikke blot med til at sikre, at Manchester United vandt en sikker sejr. Det bragte han nemlig også op på 21 mål på tværs af alle turneringer i denne sæson.

Det betyder, at han nu er den første midtbanespiller hos De Røde Djævle, der har scoret mere end 20 mål, siden Paul Scholes satte rekord med netop 20 scoringer på tværs af alle turneringer tilbage i 2002/03.

Det vil også sige, at han i en og samme kamp formåede at både tangere og overgå Paul Scholes’ rekord i torsdagens sejr over Real Sociedad. Med den fart, han har på, er det dog ikke utænkeligt, at han endda også ender med at lægge god afstand til Scholes’ rekord, der blev sat for næsten 20 år siden.

LÆS OGSÅ: Tidligere Real Madrid-spiller: Alle hold har mistet respekten for Barca

Fortsætter han i det samme tempo, som han hidtil har lagt for dagen, er det ikke utænkeligt, at han på tværs af alle turneringer ender med at banke 30 mål ind i denne sæson. Gør han det, kan han bryste sig af at være den første United-spiller til at have gjort dette, siden Robin van Persie i hans debutsæson for De Røde Djævle.