Bruno Fernandes er en meget speciel spiller, som Manchester United er glade for at have i klubben. Han har været en nøglespiller i flere kampe, herunder i Champions League-kvalifikationen.

LÆS OGSÅ: Jesse Lingard stopper samarbejdet med Mino Raiola

Han havde også en fremragende optræden i De Røde Djævles kamp mod Everton, hvor han i den grad var en stor del af, af de vandt 3-1.

BBC skriver, at med sejren over Everton, blev der sat ny Premier League-rekord. Det var Fernandes’ tiende udekamp i Premier League, siden han kom i januar. Han står noteret for ti mål og fem assists i disse kampe.

Han er dermed involveret i flere mål end nogen anden spiller. Han napper rekorden fra Kevin Phillips fra Sunderland, der har haft rekorden siden 1999.

Denne statistik bekræfter, hvad United-fansene tænker. Han er en fantastisk spiller. Han gør det nemmere for dem, der er omkring ham på banen. Han var drivkraften bag Rashfords første hattrick, og det var også ham, der lagde op til Edinson Cavanis første mål.

LÆS OGSÅ: Manchester United vil overtale Cristiano Ronaldo til at vende tilbage

Han kan meget vel fortsætte stimen og slå endnu flere rekorder, hvis han opretholder dette niveau, han har lagt for dagen.