Portugisiske Bruno Fernandes fik sin debut for De Røde Djævle for et år siden (lørdag den 1. februar 2020). Det skete i et målløst opgør mod Wolverhampton Wanderers i Premier League på Old Trafford.

LÆS OGSÅ: Blev flere gange rygtet væk: United-stjerne bliver i klubben

Siden Brunos ankomst på Old Trafford, har han imponeret gang på gang. Han har spillet 53 kampe for United, og står noteret for at have leveret intet mindre end 28 mål og 18 oplæg siden sin debut. Han var tilmed også udvalgt som kaptajn i oktobers opgør mod Paris Saint-Germain i Champions League, hvor Manchester United vandt 2-1.

På baggrund af disse bedrifter og præstationer, er Bruno Fernandes blevet kåret som den bedste januar-signing, der nogensinde er blevet lavet i Premier Leagues historie.

BBC Sport afholdt i sidste uge en afstemning for at markere midtbanespillerens indflydelsesrige første 12 måneder i United. Her bad de deres læsere om at stemme på, hvem de mener, der er den bedste januar-signing, siden introduktionen af transfervinduerne i 2002.

Fernandes vandt denne afstemning, da han fik intet mindre end 31 % af alle stemmerne. Det betyder også, at han slog en spiller som Liverpools midtstopper Virgil van Dijk, der blev hentet til klubben i 2018. Han måtte nøjes med lidt over en fjerdedel af stemmerne.

Tidligere United-forsvarer Nemanja Vidic er at finde på en tredjeplads med 15 % af stemmerne. Du kan se top-4-listen herunder:

LÆS OGSÅ: Officielt: Shkodran Mustafi forlader Arsenal på fri transfer

Bruno Fernandes (Sporting Lisbon til United, 2020) – 31 %
Virgil van Dijk (Southampton til Liverpool, 2018) – 26 %
Nemanja Vidic (Spartak Moscow til United, 2006) – 15 %
Luis Suarez (Ajax til Liverpool, 2011) – 13 %