De fleste har nok fundet ud af, at Bruno Fernandes hader at tabe. Det er derfor ikke overraskende, at han også er den slags spiller, der forlanger meget af sig selv og sine holdkammerater, men han forventer også meget af ledelsen.

LÆS OGSÅ: United-profils far erkender: Han føler sig ikke tilpas i England

Han forlanger nemlig nu, at Manchester United viser, at man ønsker at vinde de helt store trofæer, før han ønsker at forlænge sin kontrakt med De Røde Djævle.

Det erfarer i hvert fald The Sun.

Det var ligeså The Sun, der i sidste uge skrev, at Manchester United ønsker at belønne Bruno Fernandes for sit hårde arbejde i klubben. De skulle derfor stå klar med en kontraktforlængelse, ligesom han står til at få en stor lønforhøjelse.

Han ønsker, at United investerer, når transfervinduet åbner til sommer, og han skulle sågar allerede have ønsket information om klubbens intentioner for det kommende sommervindue.

Manchester United har dog ikke travlt med at forlænge med Bruno, da hans nuværende kontrakt løber frem til 2025, ligesom de skulle have en option på yderligere et år.

Det store spørgsmål bliver dog nu, om Manchester Uniteds intentioner for sommervinduet kan mane Bruno til ro.

LÆS OGSÅ: Udråber Mbappé til verdens bedste: Messi udeladt fra top tre

Det vides dog ikke, hvor meget Ole Gunnar Solskjær får at gøre med, da United naturligvis også har været hårdt ramt af, at man ikke kan få tilskuere på stadion.