Den mangeårige Barcelona-spiller Sergio Busquets har planer om at blive i den catalanske storklub i yderligere et år. Ifølge Fabrizio Romano har han dog planer om at forlade klubben næste år, hvor han har andre planer.

LÆS OGSÅ: Overraskende udmelding om Braithwaite: “Jeg tror, han kan vinde Ballon d’Or”

Den troværdige transferekspert har meddelt, at Barca-veteranen har i sinde at forlade klubben i 2022, hvor han ønsker at skifte til USA. Her vil han selvfølgelig finde sig en klub i Major League Soccer. Han har tidligere været kædet sammen med David Beckhams Inter Miami.

Flere og flere spillere udtrykker, at de ønsker at krydse Atlanten, for at spille i MLS. Busquets er bestemt ikke den eneste La Liga-profil, der har givet udtryk for, at det er noget, han har et ønske om. Tværtimod er der flere andre, der har samme planer.

Derfor kan han ende med at tilslutte sig spillere som Lionel Messi, Antoine Griezmann og Luis Suarez, der også har udtrykt en interesse for et skifte til USA, for at spille i Major League Soccer, når deres karriere i europæiske fodbold lakker mod enden.

Det er forventet, at den 32-årige Busquets vil skrive under på en ny kontrakt inden for de kommende uger. I denne kontrakt vil han også acceptere en lønnedgang på 50%, for at sikre, at han kan spille for den catalanske klub i yderligere et år.

LÆS OGSÅ: Coutinho tilbudt til storklub

Sergio Busquets er en af de spillere, der har spillet flest kampe for den spanske storklub. I sin tid i klubben er det nemlig blevet til intet mindre end 629 optrædener for midtbanespilleren. I de 629 kampe har han bidraget med 15 mål og 40 oplæg.