Flere medier har i de seneste dage skrevet, at FC Barcelona og Atletico Madrid arbejder på en byttehandel. Det er en byttehandel, der vil sende Antoine Griezmann til Atletico Madrid, mens Saul Niguez sendes den anden vej.

LÆS OGSÅ: Barcelona har modtaget stort bud på Braithwaite

Blandt andet lyder det fra spanske Esport3 og COPE, at de nærmer sig en endelig aftale. Angiveligt er der kun ganske få ting, der mangler, før aftalen er helt på plads.

Nu skriver spanske Deportes Cuatro, at de to spillere mangler at givet et grønt lys til de personlige vilkår. Når de to spillere har givet grønt lys til deres respektive kontrakter, forventes aftalen at blive offentliggjort.

Ifølge mediet forventes det, at franske Griezmann giver grønt lys i løbet af denne uge. Han skulle efter sigende være meget ivrig efter at vende tilbage til Atletico Madrid. Faktisk er han så ivrig, at han end ikke ønsker at træne med Barcelona.

Saul har mere eller mindre bekræftet, at han er på vej væk fra Atletico Madrid. Det har han gjort i en video, der er blevet offentliggjort af El Desmarque. Her kan man høre ham sige ‘De smider mig ud, min ven’ til en fan, der bad ham om at blive i klubben.

Det er ikke blevet bekræftet, at denne byttehandel vil finde sted. Der er dog mere og mere, der indikerer, at det ender med at ske. Særligt Sauls seneste udtalelser har smidt benzin på rygtebålet. Udtalelserne antyder nemlig meget, at han ikke er Atletico-spiller i den kommende sæson.

LÆS OGSÅ: Medie: Barcelona vil hente Tottenham-midt

Derudover er det ikke første gang, at Griezmann er blevet rygtet retur Atletico, siden sin ankomst til Barcelona. Tværtimod har han flere gange været rygtet retur, siden ankomsten i 2019. Nu ser det ud til, at hans ønske om at vende tilbage snart går i opfyldelse.