Argentinas målmand Willy Caballero lægger ikke skjul på, at han, ligesom mange andre fodboldfans, beundrer Messi. De kender hinanden fra landsholdet, men de har også stået overfor hinanden, da Caballero spillede for Elche, Manchester City og Málaga.

LÆS OGSÅ: Lionel Messis kongekasse sikrede ham endnu en rekord

“Jeg måtte lide hver gang, at jeg stod over for Lionel Messi. Han går på banen med målet om at dræbe keeperne. Det er lige meget om du er målmand eller forsvarsspiller, så går han på banen for at dræbe dig. Ved at dræbe dig mener jeg, at han scorer så mange mål som muligt,” fortæller Caballero til 90min.

“Han er ligeglad med dig. Det er lige meget om du kender ham, er argentiner eller en ven. Efter kampen taler han og hygger med dig, men under kampen er han på en mission hvor det gælder om at score mange mål.”

LÆS OGSÅ: Vil lokke Messi til klubben: “Vi har en reel chance”

Lionel Messi har da også været ligeglad med, at der har stået en målmand mellem stængerne, da han igen er topscorer i La Liga. Han har spillet fuldstændigt forrygende, og han får nu en velfortjent pause, da der ikke bliver spillet sydamerikanske landskampe som følge af coronapandemien.