Kevin Campbell fortæller nu, at det ville give god mening for Arsenal, hvis man valgte at sige farvel til David Luiz. Det ville nemlig skabe plads i budgettet til, at man kan hente to-tre nye spillere, hvilket i den grad giver mening for klubben, da David Luiz ikke præsterer i øjeblikket.

LÆS OGSÅ: Man United-legende opfordrer United til at forlænge med ‘fremragende’ spiller

David Luiz, som står noteret for 19 optrædener i Arsenal-trøjen i denne sæson, har også blot et halvt år tilbage af sin kontrakt med Arsenal, og Campbell mener, at man bør bruge klubbens midler på en bedre måde, end ved at forlænge med den 33-årige midtstopper.

”Der er en mulighed, de bør kigge på til sommer. De kan måske bringe to eller tre spillere ind, hvis de får Luiz fjernet fra lønomkostningerne. Han tjener uden tvivl en god skilling. Jeg er sikker på, det er noget, klubben kigger på,” siger Campbell til Football Insider.

Han lægger dog ikke skjul på, at han kan godt kan se meningen i at have en erfaren forsvarsspiller på holdet, men der står bedre spillere klar til at tage over for Luiz, hvilket man bør udnytte, mener Campbell.

”Til sommer vil Gabriel have haft en sæson for klubben, Holding har endnu et år på bagen, og Saliba kommer tilbage fra Nice. Det er op til Arteta og Edu at beslutte, hvilken vej de vil gå nu,” siger Campbell.

LÆS OGSÅ: Så mange millioner spytter Messi i den spanske statskasse om året

I og med, at han netop har under et halvt år tilbage af sin kontrakt, så handler det om for Arsenal at handle hurtigt.