Søndag bliver der budt op til dans, når Manchester United gæster Liverpool og Anfield. Det bliver med gode resultater i baggagen for Uniteds vedkommende, som senest besejrede Burnley og dermed overtog førstepladsen.

LÆS OGSÅ: Lionel Messi kan blive i Barcelona: Klubben skal møde dette krav

Jürgen Klopp og kompagni kan dog genvinde førstepladsen, hvis de hiver en sejr hjem mod Ole Gunnar Solskjærs United-mandskab.

Spørger man Jamie Carraher, så har han ikke så meget tiltro til holdet, som han ellers har haft de seneste år.

“Jeg har været nervøs i et par uger. Liverpool lignede et hold, der kunne trække fra de andre i toppen. United var ustabile i starten af sæsonen, og det samme var City, og det er nok frustrationen hos Liverpool. Det er ikke bare at smide point mod de store hold. Det er kampe, som de skal vinde,” siger Jamie Carragher til Sky Sports, hvorefter han tilføjer.

“Man tænker, at de seneste tre kampe var ni point, men de har kun fået to. Lige nu har United og City selvtillid, mens Liverpool er inde i en svær periode, som de andre hold har haft.”

Han lægger dog ikke skjul på, hvad en sejr mod United ville betyde for Liverpool. Han mener, at der ikke ville være noget større.

LÆS OGSÅ: Manchester United bekræfter: Udlejer back til League One-klub

“Liverpool har brug for en stor sejr, og der er ikke nogen større end en sejr over Manchester United. Det kan give spillerne en god følelse i kroppen trods de dårlige resultater på det seneste.”