Den seneste uges tid har været skuffende for Manchester United. Det er nemlig ikke lykkedes dem at få mere end to point i de seneste tre kampe.

LÆS OGSÅ: United henter talent hjem: Lejer ham ud igen

I sidste weekend måtte de tage til takke med 0-0 på Anfield, mens de i midtugen overraskende tabte 1-2 til Sheffield United. Lørdag tørnede de igen ud på grønsværen, hvor de denne gang måtte nøjes med 0-0- mod Arsenal på Emirates Stadium.

Efter lørdagens opgør har Jamie Carragher været ude med kritik af Manchester United. I denne forbindelse understregede han, at han ganske enkelt ikke mener, at Solskjærs tropper går hårdt nok efter de tre point.

“Der snakkes om, at de bygger op og vil være mesterskabskandidater næste sæson. City har ingen angribere, og Liverpool har ingen midtstoppere. Det her er en fantastisk mulighed for Manchester United, og det virker lidt som om, at de er tilfredse med bare at være med i toppen,” sagde Jamie Carragher til Sky Sports, og fulgte op med:

“Resultaterne er ikke dårlige, men Liverpool havde Henderson og Fabinho i forsvaret. Arsenal var uden deres tre bedste spillere, og jeg ser ingen fight fra United-spillerne at gå efter sejren.”

Herefter rundede han af ved at sige, at man bestemt ikke skal forvente sig mindre af Manchester City og Liverpool næste år – tværtimod.

LÆS OGSÅ: Arsenal rekord-indkøb bliver svinet: Han er ikke god nok

“Idéen er, at næste år skal være Manchester Uniteds år, men næste sæson kommer Liverpool og City måske igen til at få 96-97 point,” sagde han til Sky Sports.