Carragher om United-spiller: Det er på tide at sælge ham

Nicolai Busekist — 11. nov 2020 09:39
Foto: Shutterstock

Det er mere end fire år siden, at Paul Pogba vendte tilbage til Manchester United. Dengang blev han set som den spiller, der skulle bringe De Røde Djævle tilbage til toppen af engelsk fodbold. Pogba har dog aldrig haft den indflydelse, som mange havde håbet på, at han ville have.

LÆS OGSÅ: Manchester United jagter 25-årig Premier League-playmaker

Hvis man spørger Jamie Carragher, så er det på tide, at man tager afsked med den franske midtbanespiller på ny:

"Jeg troede, han ville få samme effekt som Gerrard i Liverpool, Lampard i Chelsea eller Yaya Touré i Man City. Disse spillere drev deres klubber til titler," fortæller Carragher til TalkSport.

Han fulgte op med at sige, at man fik fortalt, at Pogba ville være spilleren, der skulle løfte Manchester United til næste niveau. Hertil konkluderer han også, at det ganske enkelt aldrig er sket:

"Vi fik at vide, Pogba ville være manden, der løftede United til næste niveau, men det er bare aldrig sket. Hvis jeg stod i spidsen, ville jeg forsøge at sælge ham," sagde Carragher.

Det kan meget vel være, at det bliver en realitet, at den franske midtbanespiller bliver solgt efter denne sæson. Pogbas nuværende kontrakt med Manchester United udløber nemlig efter 2020/21-sæsonen, om end Manchester United har option på at forlænge med et år.

LÆS OGSÅ: Neville: Det mangler Manchester United

Det er ensbetydende med, at de har mulighed for at kræve en transfersum for Paul Pogba i sommerens transfervindue i 2021.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere