Midtbanestjernen Casemiro ser ud til at være på vej væk fra klubben, hvilket kunne betydelige midler til holdets transferbudget.

Den brasilianske midtbanespiller ser ud til at forlade Old Trafford i den kommende transferperiode.

Det skriver FourFourTwo.

Klubbens nuværende placering som nummer otte i Premier League er den værste siden 1990, og dette har sat yderligere pres på ledelsen til at foretage markante ændringer.

LÆS OGSÅ: Manchester United på rov i Fulham

Med et forventet stort transferbeløb for Casemiro, som endnu ikke er offentliggjort, ser Manchester Uniteds ejere, herunder Sir Jim Ratcliffe og hans Ineos team, det som en gylden mulighed for at kickstarte en omfattende genopbygning af holdet.

Den kommende sommer ventes at blive travl for Manchester United, hvor flere nye ansigter kan forventes at ankomme til klubben.

Salget af Casemiro vil give økonomisk spillerum til at tiltrække nye talenter og styrke holdets konkurrenceevne i både indenlandske og internationale turneringer.

Selvom Casemiros forestående afsked er en stor beslutning for klubben, ser det ud til, at den potentielle transferindtægt vil spille en afgørende rolle i Uniteds strategi for at vende tilbage til toppen af engelsk fodbold.