Det er næppe gået nogens næse forbi, at Lionel Messi besluttede at fejre sit mål nummer 644 ved at sende øl til alle de målmænd, han har scoret på i sin karriere. Målet betød, at han overgik brasilianske Pelé, hvorfor der var en rekord at fejre. Heldigvis er det blot blevet taget med et smil af de mange målmænd.

LÆS OGSÅ: Fravalgt af Koeman: Nu vil han væk fra FC Barcelona til sommer

Iker Casillas har for nylig modtaget sine 17 øl, hvorefter han har taget til Twitter, for at sende en besked til Lionel Messi, hvor han ønskede han tillykke med rekorden. Samtidig gjorde han det dog også klart, at den argentinske stjerne aldrig kommer til at score mod ham igen.

Det handler naturligvis om, at Casillas ikke længere er aktiv, hvorfor han besluttede sig for at lave lidt sjov med situationen.

LÆS OGSÅ: Ole Gunnar Solskjær beklager sig: Det er hvad fodbold handler om

“Jeg troede ikke, at de kom! Men her er mine flasker fra Budweiser. Tillykke med rekorden på 644 mål, Messi. Jeg husker da du scorede dit mål nummer 264 og 265 mod mig. Det var en god kamp. Al held og lykke til dig og det bedste er, at du aldrig scorer på mig igen,” skriver den spanske målmand på Twitter, hvilket han fulgte op med en blinkende smiley.