Til trods for, at Luis Suarez forlod FC Barcelona i det seneste transfervindue, har Antonio Cassano stadig ikke helt forstået, hvorfor Barcelona var villige til at lade Luis Suarez skifte til Atletico Madrid. Han mener, at det er direkte skørt.

LÆS OGSÅ: Lionel Messi sætter frist for beslutning om Barcelona-fremtid

Da Ronald Koeman ankom til klubben fik Luis Suarez at vide, at han ikke længere skulle bruges i klubben. Dertil blev han også fjernet på listen over spillere, der ikke måtte sælges af Josep Maria Bartomeu.

“De sagde, at Suarez var gammel, da han forlod Barcelona,” sagde Cassano til Christian Vieri på Instagram. “Et andet øjeblik af vanvid.”

“Han scorede 350 mål på seks år. Jeg forstår ikke, hvorfor de smed ham ud af klubben. Og så satte de Antoine Griezmann ind som central angriber.”

Cassano vendte også sin opmærksomhed mod Lionel Messi, som han selvfølgelig sammenlignede med den legendariske argentiner Diego Maradona, som så mange har gjort før ham.

“Han har en rekord for antal finaler spillet og mål scoret for Argentina,” sagde Cassano. “For Argentina har han scoret 70 mål, og Maradona scorede 30 mål.”

LÆS OGSÅ: Arsenal-flop er på Koemans radar

“Messi har altid spillet med gode angribere, men aldrig med gode forsvarsspillere eller målmænd,” rundede han af.