Edinson Cavani har afsløret, at han kunne have spillet for Manchester United for ti år siden, i stedet for at have ankommet til Old Trafford sidste år, da United udviste interesse, da han spillede for Palermo.

LÆS OGSÅ: Solskjær forud for Chelsea-opgør: United har disse profiler ude

Han var dengang helt ny i Europa, men han viste allerede dengang fremragende takter, hvorfor der naturligvis hurtigt var interesse fra Napoli og Paris Saint-Germain.

Han skiftede dog endelig til Manchester United i en alder af 33 år, da han ikke længere var hos Paris Saint-Germain, men i stedet var en fri agent, der kunne hentes kvit og frit.

Cavani, der sluttede sig til Napoli tilbage i 2010, fortæller om interesseren fra De Røde Djævle til Inside United.

“Jeg kan ikke helt huske, hvad der skete. Jeg kan huske, at der var snak om et eller to hold, men hvis jeg havde muligheden for at have sluttet mig til United, så havde jeg grebet chancen uden at blinke.”

“Jeg kan ikke huske, om det var sådan, det var, men jeg kan huske, at jeg var til VM i Sydafrika, hvor jeg snakkede med Napoli under turneringen, hvor jeg sagde, at jeg ville skifte til dem, hvis de havde tiltro til mig.”

LÆS OGSÅ: FC Dallas-spiller: “Jeg kysser Messis fødder, hvis han skifter til MLS”

Han er dog nu i Manchester United, hvor man skal finde ud af, om man skal udnytte en option i Cavanis kontrakt, der medfører, at man forlænger med ham i endnu et år.