Der skal ikke lægges skjul på, at Premier League ofte bliver fremhævet som den bedste liga i verden. Edinson Cavani mener dog ikke, at niveauet er højere i Premier League, end det er i Ligue 1.

Det fortæller han i et interview med ESPN Brasil.

LÆS OGSÅ: Udråber Mbappé til verdens bedste: Messi udeladt fra top tre

“Jeg tror altid, jeg har sagt om fodbold, at alle ligaer har forskellige kendetegn, men det gør ikke den ene dårligere end den anden. Glem ikke, at der var et fransk hold i Champions League-finalen sidste sæson,” fortæller han.

“Jeg ser ikke ting i engelsk fodbold, som er bedre end i Frankrig eller i Portugal. Nej, man kan møde et portugisisk hold og tabe, hvorefter man kan spille imod et engelsk hold og vinde.”

Cavani kan dog prale af, at de alle har det til fælles, at han har scoret mål i dem alle. Han har nemlig et gennemsnit på 0,50 scoringer hver kamp han spiller.

Det vides dog ikke, om man kommer til at have Edinson Cavani i Premier League efter denne sæson, da hans kontrakt med Manchester United står til at udløbe til sommer, hvorfor man i øjeblikket er ved at snakke om, hvorvidt man skal forlænge med ham.

LÆS OGSÅ: Stadig tvivlsomt: United kan blive pålagt at betale “millionbøde” til Cavani

Manchester United står dog til at skulle betale en stor bøde, hvis man ikke forlænger med ham, og at denne sæson dermed bliver hans eneste i Manchester United.

Det kan du læse mere om herover.