Atletico Madrid er i denne sæson i front i den spanske La Liga, hvor de har syv point ned til Real Madrid, til trods for, at de har to kampe til god. Ikke nok med det, så er holdets nye angriber Luis Suarez også topscorer i den bedste spanske liga.

LÆS OGSÅ: Zlatan Ibrahimovic kan nå stor milepæl

Det har fået flere til at stille spørgsmålstegn ved, om FC Barcelona traf den rette beslutning, da de i sommer gik med til at lade Luis Suarez forlade klubben til fordel for Atletico Madrid. Der er mange fans, der har stillet spørgsmålstegn ved dette, og det samme har Iago Aspas, der er topscorer for Celta Vigo:

“Jeg spillede sammen med Suarez i en enkelt sæson i Liverpool, og der kunne jeg se, at han er en rigtig vinder,” lød det fra Aspas, da han udtalt sig til Footballtransfers.com.

Han kom dernæst ind på, at han er af den opfattelse, at det var en stor fejl, at FC Barcelona lod Suarez gå i sin tid. Tværtimod mener han, at det var en god beslutning, Atletico Madrid traf, da de var hurtige til at hente Suarez til klubben.

“Jeg synes, at det var en stor fejl af Barcelona at lade ham gå. Atletico var hurtige og hente ham, og det var en god beslutning, for mange af deres sejre er kommet takket være Suarez,” sagde Aspas ifølge Footballtransfers.com.

LÆS OGSÅ: Fravalgt af Koeman: Nu vil han væk fra FC Barcelona til sommer

På mandag skal Aspas selv stå over for Suarez, da Celta Vigo her gæster Atletico Madrid.