Martin Braithwaite rygtes væk fra Barcelona – og Celta Vigo har været nævnt som destination. Nu lyder det dog, at han ikke er deres førstevalg.

Det har naturligvis medført, at der er mindre chance for, at han ender med at foretage et skifte fra Barcelona til Celta Vigo.

LÆS OGSÅ: Enighed om Schmeichel-skifte: Kun lægetjek mangler

De skulle ellers have været blandt klubberne, der var interesserede i at hente ham, hvis hans kontrakt med Barcelona bliver ophævet.

At Celta Vigo er begyndt at trække i land, betyder dog ikke, at den danske angriber ikke har andre muligheder for at finde en arbejdsgiver.

Rayo Vallecano og Getafe bliver fortsat nævnt som destinationer, men sidstnævnte har potentielt trukket sig efter at have hentet Borja Mayoral.

Ifølge SPORT skulle der dog også være interesse fra både Al Nassr og Al Shabab, der begge arbejder på at skabe en mere konkurrencedygtig trup forud for den kommende sæson.

LÆS OGSÅ: I fremskredne forhandlinger: Damsgaard nærmer sig skifte

Et skifte til en af de to saudiarabiske klubber kan derfor ikke udelukkes. Angiveligt skulle begge klubber være klar til at give ham en lukrativ kontrakt.