Bayern München-præsidenten, Herbet Hainer, har for nylig bekræftet, at man har stoppet forhandlingerne med spilleren. David Alaba har ellers været Bayern-spiller i et årti, hvor han har været blandt de store profiler.

LÆS OGSÅ: 16-årig SE-offensiv kan få debut mod AGF

David Alaba var da også en af de bærende kræfter for storklubben, da de sidste år fejede al modstand af vejen, og de kunne dermed sikre sig den anden treble i klubbens historie.

Det tyder dog nu på, at den østrigske stjerne ikke bliver i Bayern. Det siger i hvert fald klubbens præsident, da kontraktforhandlingerne nu er blevet stoppet. Og det tyder ikke på, de bliver genoptaget.

“Vi præsenterede et rigtigt godt og fair tilbud til ham. Det var i den grad kompetitivt i disse tider. Vi fortalte Davids agent ved seneste møde, at vi ville have en afklaring ved udgangen af oktober. Vi skal kunne planlægge, når sådan en vigtig position og person forlader klubben,” siger Herbert Hainer.

LÆS OGSÅ: Keane om Man U-trio: De vinder aldrig titler med dem på holdet

De har derfor besluttet, at tilbudet skal fjernes fra bordet, så de i stedet kan fokusere på at finde en ny mand til positionen. Det betyder, at andre bejlere kan kontakte Alaba til januar, såfremt han altså ikke forlænger.